dimarts, 30 de desembre del 2008

Dissabte de regal

Desembre. Dissabte. Plou. Fa vent i fred. A través de la finestra, el mar fa enrenou. El revisor no em deixa dormir. Camí d’un lloc no concretat en una deshora concretada... Jo, fan de l’ordenació i de l’organització, per un cop, sense voler-ho, desordenem lo ordenat i desorganitzem l’organitzat per gaudir de la improvització.
Caminem pels carrers, només cinc minuts, però suficients. Afloren records. Aquella cantonada, aquella àvia, aquell bar, aquell balcó, aquella cervesa i aquells riures...
Torno, sense pressa, sense horaris, content d’haver-vos gaudit en aquelles hores no concretades en el LLOC concretat. El nostre lloc. I el seu.
El llibre ens portarà a finals diferents, però ens trobarem, en instants, curts, però intensos, on riurem i compartirem, de diferent manera com ens havíem acostumat, però en el LLOC concretat. Espero que ho poguem compartir. Bon viatge.

Gràcies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dissabte si, dia horrible si, ens toca aixeca-nos aviat si, el tren marxa, sense plans i sense res concret si,...però gràcies a aquets moments curts i intensos...la pluja, els núbols, el vent,...no importen. Sorpreses. Gent que es mou, per passar dues hores junts. Un regal. El LLOC, sempre diferent però per nosaltres sempre més especial. Gràcies.
PD: trobava a faltar els teus pensaments ;-)
Petó